Colorful camping in Denmark

Corries-snorrie-storrie​

Familien flyttede fra Holland til Danmark for næsten 20 år siden. Her fandt de et skønt 15 hektar naturområde som vi gjorde til deres eget. I løbet af årene har de fået bygget en masse til, bl.a. en planteskole og en skovpavillon med fuldt udstyret køkken, to toiletter, to bad (inkl. handikap toilet/bad) og grillplads. De lavede deres eget fristed, hvor børn og voksne kunne komme og bl.a. også opdage nye sider af dem selv.

​”Min mor, Corrie Hooijen, var kunstner og pædagog og stod for denne organisation. Hun sammensatte kurser, foredrag og projekter, og arbejdede meget med at kombinere kunst og natur. Desværre gik hun bort i november 2013, men vi vil meget gerne forsøge at fortsætte herhjemme, da vi helst ikke ser, at det skønne sted vi har, går til spilde. Vi vil leve efter hendes motto: at se muligheder i stedet for begrænsninger!” - Juul van de Voort​.

Indenfor et område på 1000 m2 er der en "camping" med pavillonen, tre sheltere, teltplads, udendørs bålplads, volleybold-bane, bordtennisbord, to grise, tre shetlandsponyer, en motionbane rundt i skoven og plads til alle.

Overnatning kan ske i eget telt, i shelter eller i én af vores fire "grisehytter".

Det er den perfekte lokation til hvis du vil flygte fra hverdagens larm og løjer og bare vil nyde naturen – eller hvis I er en gruppe venner, der vil have en på opleveren. Skovpavillonen kan også lejes til hvis I skal holde privatfest eller holde dagsaktiviteter for grupper.​

Overnatning koster: 75 kr. / 10 euro per nat per person.

Obs: Specielle priser i sommerperioden juni/juli/august: 100 kr. pr. pers. pr. nat / 13 euro. Eller forhør nærmere!

Se mere på https://www.airbnb.dk/

Eller find os på Facebook! klik her og gå til Facebook siden

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag

Hyldelund Planteskole

Klelundvej 13, Hyldelund

6650 Brørup

Telefon: 21 48 40 56

E-mail: info@hyldelundplanteskole.dk

CVR: 20086580

Hyldelund Planteskole
Klelundvej 13
6650 Brørup