Brolægning og belægning af erfaren brolægger

Hos Hyldelund Planteskole tilbyder vi alle former for brolægning og belægning i Kolding, Esbjerg og Brørup samt omegn. Det kan være lægning af terrasser, fortove, indgangspartier, indkørsler, parkeringspladser, stendiger, stenbede, havegange og andre udendørs arealer.

Vi har udført brolægning for mange glade kunder

​Vi har i det hele taget mange års erfaring med brolægning og andre belægningsopgaver, som for eksempel med natursten og grus. Vores mange kunder er naturligvis tilfredse med vores brolægning.

Kontakt os for at høre mere om belægninger

​Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for brolægning. Du kan kontakte vores Planteskole i Brørup på mobil 21 48 40 56 eller på e-mail info@hyldelundplanteskole.dk for at aftale et møde, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på din brolægning.

Se hvad kunderne siger

En kunde, der hedder Michael Boel Olesen, undertaler for eksempel:

"Jeg har fået anlagt terrasser af nye fliser, og andre terrasser af gamle fliser, som alle hænger sammen med det eksisterende byggeri, og som har skabt skønne fristeder i haven. Med brugte fliser og Jans fantasi er der skabt hyggesteder, som ikke kan sammenlignes med standardløsninger. Det er nemlig min have og mine tanker, men Jans viden og iderigdom, der sammen har skabt hyggen."

En anden kunde, Tina og Frank i Lindknud, fortæller videre om brolægning:

"For nogle år siden fik vi lagt en masse fliser foran vores hus og ny terrasse bag huset. Det blev lavet hurtigt og effektivt og med et flot resultat. I år har vi fået bygget et rigtig flot stort stendige af Jan. Det er lavet af marksten og omkranser en vold langs vores hus. Vi er meget tilfredse med resultatet af det hårde arbejde, som Jan har haft med at etablere stendiget."

Kig billederne af brolægning igennem og bliv inspireret.​

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag

Hyldelund Planteskole

Klelundvej 13, Hyldelund

6650 Brørup

Telefon: 21 48 40 56

E-mail: info@hyldelundplanteskole.dk

CVR: 20086580

Hyldelund Planteskole
Klelundvej 13
6650 Brørup