​Følg Hyldelund Planteskole på Facebook fb-f-logo__white_29   |   Følg Corries Snorrie Storrie på Facebook fb-f-logo__white_29

Billeder fra planteskolen

​​Med mange års erfaring og stor ekspertise, hjælper vi vores kunder med mange forskelligartede opgaver. Læs blandt andet her, hvordan vi har hjulpet disse kunder:

Fra kunderne Emil og Connie Hansen, Ribe: Går du efter at finde gode solide planter, der kan gro og vokse i netop din have, er Hyldelund Planteskole et godt sted at besøge. Hvis vi bliver i tvivl, er det Jan, vi spørger, fordi vi ved at vi får gode og brugbare råd med, sådan at vi får størst mulig glæde at vores planter og træer.

Hyldelund Planteskole er et rart sted at komme, både når det handler om planter, eller om at bruge deres lejrområde, hvor der er rigtig god plads til spændende oplevelser. Et sted, hvor der er højt til himlen og masser af muligheder for at lade sine kreative idéer folde sig ud!

Emil og jeg vil varmt anbefale Hyldelund planteskole, hvis du som haveejer gerne vil finde gode planter eller hvis du gerne vil arrangere en oplevelse under åben himmel for din familie, venner eller kollegaer!"​​

Ring for at høre nærmere angående sortiment!

Kontakt os i dag

Hyldelund Planteskole

Klelundvej 13, Hyldelund

6650 Brørup

Telefon: 21 48 40 56

E-mail: info@hyldelundplanteskole.dk

CVR: 20086580

Hyldelund Planteskole
Klelundvej 13
6650 Brørup