​Følg Hyldelund Planteskole på Facebook fb-f-logo__white_29   |   Følg Corries Snorrie Storrie på Facebook fb-f-logo__white_29

Anlægsgartner med 30 års erfaring

Planteskole-ejer, Jan van de Voort er uddannet anlægsgartner. Jeg har arbejdet med anlæg af haver i over 30 år, så jeg ved hvad jeg laver!

​Haveservice og havearbejde hos professionelle

Om din have skal omlægges, plejes eller vedligeholdes, står jeg til rådighed med rådgivning og planlægning, så haven bliver helt i den stil, som I ønsker det. 

Lad din have blive behandlet af en professionel. Jeg er både nyanlægger, renoverer og vedligeholder haver i alle størrelser og stilarter.

"Jeg laver nye terrasser, lægger sten og fliser, opsætter hegn, planter nyt og meget, meget mere. Desuden står jeg også gerne for etablering af jeres græsplæne og vinterbeskæring af træer og frugttræer."

Kontakt din anlægsgartner for et godt tilbud

Om du har brug for tilsyn af have eller rådgivning, er jeg den helt rette, da jeg er en Anlægsgartner professionel og serviceminded. Du er velkommen til at kontakte mig på telefonen 21 48 40 56 eller skrive en mail til mig på info@hyldelundplanteskole.dk.

​ ​

Kontakt os i dag

Hyldelund Planteskole

Klelundvej 13, Hyldelund

6650 Brørup

Telefon: 21 48 40 56

E-mail: info@hyldelundplanteskole.dk

CVR: 20086580

Hyldelund Planteskole
Klelundvej 13
6650 Brørup